menü

Lapkiadás - Kulinárium

Gasztronómiai és szállodaipari szaklap, melynek szakmai színvonalát, a terület neves szakértői, mint szerkesztőbizottsági tagok fémjelzik.

Rendkívül széles területet felölelő tematikájának köszönhetően egyaránt szól szállodaipari szakembereknek, élelmiszeripari termékeket előállító vállalkozásoknak, étterem tulajdonosoknak, épp úgy, mint a területhez kapcsolódó gazdasági szervezetek vezetőinek és a vendéglátás területén tevékenykedő szakembereknek, menedzsereknek.

A Kulinárium folyamatos tájékoztatást nyújt, az aktuális piaci, gazdasági, jogszabályi információkról valamint hasznos ismeretekkel látja el a piac szereplőit.

Kiváló cikkek, aktuális statisztikák, szakmai elemzések minden lapszámunkban.

A Kulináriumot elsősorban az alábbi szakemberek figyelmébe ajánljuk:

  • Vendéglátóhelyek éttermek tulajdonosai
  • Vendéglátóhelyek vezető beosztású dolgozói
  • Nagy szállodaláncok vezető beosztású dolgozói
  • Szállodák vezetői
  • Éttermi vezetők
  • Szálloda- és panziótulajdonosok
  • Konyha és bárfőnökök
  • Szállodaipari szakmai szervezetek tagjai
  • Vendéglátó ipari szakmai szervezetek tagjai
  • Vendéglátó ipari beszállítók
  • Szállodaipari beszállítók

A Kulinárium olvasói a szakma leginkább elkötelezettebb tagjai, akik fontosnak érzik, hogy informálódjanak a piacról, a munkájukat érintő trendekről, jogszabályokról, lehetőségekről, vagy veszélyekről.

A Kulinárium szaklap tematikája:

  • Vendéglátó ipari berendezések: esztétikai és praktikus elvárásokkal
  • Vendéglátó ipari technológiák:
     - hatékonyabb munkához
     - energia megtakarításhoz
     - automatizáláshoz
     - ráfordított idő optimalizálására
  • Költséghatékonyság: hogyan menedzselje a vezető a vendéglátóhelyet úgy, hogy az üzemeltetés, a személyzet, az egyes szolgáltatási folyamatok a lehető legminimálisabb költségráfordítással is a maximumot teljesíthesse?
  • Marketing módszerek:
     - Az új vendégek számának növelésére
     - A meglévő vendégek plusz-költésének növelésére
  • Értékesítés: Eszközök és tárgyalási trükkök a nagyobb kapacitás kihasználtság és magasabb telítettség érdekében

Rovataink:

  • Pályázatok
  • Hírek
  • Turizmus
  • Ízutazás
  • Technológia
  • Vinárium
  • Kávéház
  • Gasztronómia

A lap nem kapható újságárusoknál. Közvetlenül, címlista szerint a szakemberekhez érkezik. A címlistánk tagjai ingyenesen jutnak hozzá a laphoz.

A lapot ezen felül kiállításokon és vásárokon is szerepeltetjük, és megajándékozzuk az aktuális számokkal az érdeklődő közönséget. A Szaktudás Zrt. ezen felül saját szakirányú konferenciáin és szakmai rendezvényein is teríti a lapot a résztvevők körében.

Elérhetőségek
© 2015