menü

Vendégházak - Szigetbecse

2011 óta a szigetbecsei Party Ház „négy napraforgós” minősítésű falusi szálláshelyének részeként a Száz Magyar Falu Nonprofit Kft. üzemelteti a környezetbarát technológiával épített Margaréta Házakat.

Margaréta vendégházak – Természetes kikapcsolódás

A Duna parti vendégház, nyugodt csendes környezetben a térség egyik legszebb részén, Szigetbecsén az úgynevezett Napos part elején épült. A kedves kis házakhoz egy füves udvar is tartozik, mely méreténél fogva a szabadság érzetét sugallja. Az udvaron kerti pavilonok, csónakház csónakkal, vízi biciklivel, és több funkciós kemencével valamint kerti sütögetővel, sportolási lehetőségekkel (röplabda, asztalitenisz, foci, tollaslabda) várja kedves vendégeit.

A gyerekek részére fa mászóka, hinták, és homokozó áll rendelkezésre. Az udvarban zárt parkolási lehetőség biztosított.

A környezetbarát technológiával épített ÚJ parti vendégházaink nagyszerű kikapcsolódási lehetőséget biztosítanak a nyugalomra vágyó és a természet szépségét kedvelő baráti társaságok, családok, valamint kirándulók számára.

Szakadjon el pár napra a mindennapok rohanásából, és a Duna partján felejthetetlen élményben lesz része. A zöld rétek ölelésében, látnivalóval is bővelkedik a térség, hiszen vendégházainktól két percre, a Szigetbecse melletti Ráckevén számos kulturális és nemzeti örökség ékeskedik, amely múltunk és történelmünk lenyomatait és szellemiségét őrizve a ma emberének is értéket teremt. A pihenés és szórakozás mellett mindezek megismerésével, feltöltődik, bővül ismeretanyaga, és észreveszi a felragyogó napot a „Napos-parton”.

Party vendégházaink kapuja egész évben nyitva áll és szeretettel vár Minden Kedves Vendéget. SZÉP kártyát is elfogadunk.

A Margaréta vendégházak felszereltsége:

Az épületekben 4 db 2 fő (pótágy is elhelyezhető) befogadására alkalmas fürdőszobás szoba, egy közös társalgó, valamint konyhasarok található.

A közös helyiségben beszélgetésre, étkezésre, szórakozásra alkalmas asztalok székekkel (8 fő részére), TV, valamint egy teljesen felszerelt, nyitott konyha szolgálja a vendégek kényelmét.

A fürdőszoba zuhanyzóval, WC-vel ellátott. A ház egy szobája mozgáskorlátozott vendégek részére került kialakításra. A vendégház nagyszerű kikapcsolódási lehetőséget biztosít a nyugalomra vágyó és a természet szépségét kedvelő baráti társaságok, családok, kirándulók, valamint diákcsoportok számára.

Elérhetőségek
© 2015